Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


Hello blogings ! Welcome To My Official Blog , Do Read Do Follow Pretty & Handsome , Leave Your Link In Tagboard , Please Be Nice Here ! Thank You ;)
Facebook | Twitter | Tumblr | Instagram


Tagboard

⊰TALK HERE !⊱


[POST CODE. WIDTH 219 HEIGHT 100]
[FORM CODE. WIDTH 175 HEIGHT 86]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

2015 Wish a Happy Year to Me

Assalammualaikum blogings :) 
Dah 2015 and Im 16 years old already ! Sekejap je dah 16 wuuu 
sweet 16 :p Okay hari isnin ni cikgu akan bahagikan kelas yang kitorg mintak.
For sure aku sedih sebab maybe kitorg F4 dah tak sekelas . Miera kelas lain . 
Azwa kelas lain and InsyaAllah aku still sama dengan Lisa . 
Wish lepas ni even dah lain kelas diorg tak sombong dengan aku . 
hmmm sedihnya dah tak boleh buat lawak lepak gila gila gaduh dengan 
diorg lagi . Sedih weyh :') Can you feel me ? :') Aku tahu mesti lepas ni 
TAK AKAN SAMA lagi macam dulu :') Tapi aku wish sangat . 
Kitorg akan stay F4 :') I wish we can still hangout . Rehat sesama . 
Usik . Gaduh . Sharing story :') Sedih bila fikir kitorg akan berpisah :') 
Ya Allah aku akan rindukan diorg . Gelak ketwa and every moments when 
kitorg dalam form 3 :') and someone who know i like you since form 2 . 
I want you to know that I'm still love & like you but maybe tak sama 
macam sebelum ni . And I trying my best to not show it . Not staring on you . 
But every minutes you in front of me . Aku nak je pandang kau . 
Aku tak boleh buat bodoh buat blur like we are stranger . 
Mesti kau ingat yang aku dah tak suka kau . Tapi aku . Aku masih sukakan kau . 
Tapi biarlah aku sorang je yang tahu sbrnya apa perasaan aku dekat kau . 
Thanks sangat sebab tak pindah . At least aku boleh pandang kau 
even kau bukan milik aku :') And lastly , aku nak fokus belajar betul2 . 
Aku dah tak nak main main :') If I got ST class . Aku betul betul nak study . 
Nak capai cita cita aku . Wish me goodluck in my life . Doakan kejayaan aku :') 
Thanks for reading . Assalammualaikum guys :')